Moko-bilduma - Santa Cruz, Jabi; Merino García, Iñaki ([Euba, Bizkaia] : Ibaizabal, 2000)
Zenbat eta txori gehiago ezagutu, orduan eta maiteago ditut. Zer litzateke gure mundu hau txoririk gabe? Lerroz lerro, orrialdez orrialde, maitasun-aitorpen gisa sortu da liburuxka hau. Espero dut aukeratutako bidea zure gustukoa izatea. Ibilaldiaren bukaeran, pixka bat txorizaleago eta bertsozaleago sentituko bazina behintzat, gaitz erdi!
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren diru-laguntza jaso du.
Keywords: Animaliak -- Babesa -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura