Moko-bilduma / egilea, Jabi Santa Cruz ; marrazkilaria, Iñaki Merino - Santa Cruz, Jabi (Matxinsalto (Ibaizabal), 2000)
Zenbat eta txori gehiago ezagutu, orduan eta maiteago ditut. Zer litzateke gure mundu hau txoririk gabe? Lerroz lerro, orrialdez orrialde, maitasun-aitorpen gisa sortu da liburuxka hau. Espero dut aukeratutako bidea zure gustukoa izatea. Ibilaldiaren bukaeran, pixka bat txorizaleago eta bertsozaleago sentituko bazina behintzat, gaitz erdi!