Matematikako problemak : izendatzaile berdineko zatikien batuketa eta kenketa : [Lehen Hezkuntza 6] / [testua, Juan Manuel Blanco Calvo, Pablo Revuelta Dugnol, Josu Goikoetxea ; irudiak, Arantxa Querol] - Blanco Calvo, Juan Manuel (Matematikako problemak (Zubia Santillana), 2003)
Lan-koaderno honetan hainbat problema aurkituko dituzu, jarduteko eta berrikusteko. Gainera, horiek ulertzen eta ebazten ikas dezazun, problema batzuetan erantzuna osorik ematen dizugu eta beste batzuetan gida moduan erabili ahal izango dituzun zenbait galdera.