Poema antologia - Bukowski, Charles (1920-1994); Lartategi, Josu (Zarautz : Iruñea : Susa, 1997)
Poema Antologia honetan Bukowskiren poemario nagusiak daude, bera hil ostean Estatu Batuetan argitaratutako azkena barne.
Liburu honek Nafarroako Gobernu eta Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak