Glup - Arregi, Aitor; Berasategi, Iñigo; Vitoria, José Antonio ([Donostia] : Irusoin, 2003)
Erosi, erabili eta bota'; hori da ohikoena gaur egungo bizimoduan. Dendak hustu egiten dira eta zabortegiak bete. Film honetako istorioa zabortegi batean gertatzen da, eta Glup eta Alize ditu protagonista nagusi
Adin guztientzat
Keywords: Baliabide digitalak; Filmak; Haur eta gazteentzako zinema