Glup / Zuzendaritza, Aitor Arregi, Iñigo Berasategi ; gidoia José Antonio Vitoria - Arregi, Aitor; Berasategi, Iñigo; Vitoria, José Antonio (: Irusoin, 2003)
Erosi, erabili eta bota'; hori da ohikoena gaur egungo bizimoduan. Dendak hustu egiten dira eta zabortegiak bete. Film honetako istorioa zabortegi batean gertatzen da, eta Glup eta Alize ditu protagonista nagusi