Anfitrioi berezia - Rebollo, Javier; Salaverri, María Eugenia (Bilbao : Karambola Producciones : ETB, 2011)
Uda hasi da. Arkeologia-ikasle batzuk euskal kostako herri batera joan dira. Herri erromatar batean indusketak egin behar dituzte eta taldeak aterpe zahar batean hartzen du ostatu. Filma gazteen inguruko istorioa da, iniziazio eta beldurren istorioa.
Materiala EITB.eus webgunetik ekarri da.
Aktoreak, Lander Otaola, Mikel Losada, Aitziber Garmendia
nerabeentzat
Keywords: Baliabide digitalak; Nerabeak; Filmak