Anfitrioi berezia / zuzendaria, Javier Rebollo ; gidoia, Mª Eugenia Salaverri - Rebollo, Javier; Salaverri, María Eugenia (: Karambola Producciones : ETB, 2011)
Uda hasi da. Arkeologia-ikasle batzuk euskal kostako herri batera joan dira. Herri erromatar batean indusketak egin behar dituzte eta taldeak aterpe zahar batean hartzen du ostatu. Filma gazteen inguruko istorioa da, iniziazio eta beldurren istorioa.