Baso ilunean - Serra, Koldo; Sagalá, Jon (Barcelona : Filmax, 2007)
1978ko udan, Lucy eta Norman bikote britainiarrak, beraien lagun Paul eta bere emazteak Espainiako iparraldean erosi berri duten etxean igaroko dute oporraldia. Asmoa, baso erdian kokatu dagoen etxe honetan opor lasaiak izatea da, baina ...
Material hau EITB.eus webgunetik ekarri da
Aktoreak, Gary Oldman, Virginie Ledoyen, Aitana Sánchez-Gijón, Paddy Considine, Lluis Homar
18 urtetik gorakoentzat
Gaztelaniatik euskarara ekarria
Keywords: Giza hilketa; Baliabide digitalak; Filmak