Baso ilunean / Zuzendaritza eta gidoia, Koldo Serra ; gidoia, Jon Sagalá - Serra, Koldo; Sagalá, Jon (: Filmax, 2007)
1978ko udan, Lucy eta Norman bikote britainiarrak, beraien lagun Paul eta bere emazteak Espainiako iparraldean erosi berri duten etxean igaroko dute oporraldia. Asmoa, baso erdian kokatu dagoen etxe honetan opor lasaiak izatea da, baina ...