Hauskor - Bajo Ulloa, Juanma; Gilabert, Catalina ([Vitoria-Gasteiz] : On Pictures, 2004)
Venus bere aitarekin bizi da Iparraldeko haran isolatu batean. Goiz batean, aita hilik agertuko da eta neskak etxea utziko du ametsen bila joateko. Handik ez oso urrun, David aktore gaztea eta harroa Hollywoodeko superprodukzio bat filmatzen ari da
Materiala EITB.eus webgunetik ekarri da
Muriel, Julio Perillán, Imma Colomer, Maria Bazán, Silvia Segovia, Lidia Navarro, Bibiana Schönhöfer, Paula Pizzi, Violaine Estérez, John G. Rubin, Paul Black, David Christoffersen
13 urtetik gorakoentzat
gaztelaniatik euskara ekarria
Keywords: Maitasuna; Baliabide digitalak; Filmak