Hauskor / Zuzendaritza, Juanma Bajo Ulloa ; gidoia, Catalina Gilabert - Bajo Ulloa, Juanma; Gilabert, Catalina (: On Pictures, 2004)
Venus bere aitarekin bizi da Iparraldeko haran isolatu batean. Goiz batean, aita hilik agertuko da eta neskak etxea utziko du ametsen bila joateko. Handik ez oso urrun, David aktore gaztea eta harroa Hollywoodeko superprodukzio bat filmatzen ari da