Neguko eguzki hotza - Malo, Pablo ([Donostia] : Zine 1, 2004)
Psikiatriko batetik irten berri den gazte deserrotu bat, bere familiak pairatu dituen arazoen erantzule usteduen aitaren bila abiatuko da. Era askotako pertsonaiak ezagutuko ditu eta azkenean, bere bidaia Lisboan amaituko da.
material hau EITB.eus webgunetik ekarri da
Aktoreak, Unax Ugalde, Marisa Paredes, Javier Pereira, Marta Etura, Andrés Gertrúdix, Raquel Pérez, Mª Jesús Valdés, José Manuel Cervino
Gaztelaniatik euskarara ekarria
Goya Saria irabazita (2005) Zuzendari Berriak sailean
Keywords: Baliabide digitalak; Giza hilketa; Filmak