Neguko eguzki hotza / Zuzendaritza eta gidoia, Pablo Malo - Malo, Pablo (: Zine 1, 2004)
Psikiatriko batetik irten berri den gazte deserrotu bat, bere familiak pairatu dituen arazoen erantzule usteduen aitaren bila abiatuko da. Era askotako pertsonaiak ezagutuko ditu eta azkenean, bere bidaia Lisboan amaituko da.