Izena badu, bada : izaki magikoak bizi diren herria - Martínez de Lezea, Toti; Landa, Juan Luis; Turismoaren Euskal Agentzia ([Bilbo] :Basquetour, Turismoaren Euskal Agentzia, 2016)
Aurkibidea: - 1. Amari Jainkosa handiaren mendietatik.- 2. Euskal Iratxoen oinatzen atzetik.- 3. Erraldoien bidezidorretatik.- 4. Herensugeen bideetatik.- 5. Sorginen herritik.- 6. Lamien iturburuetatik
Keywords: Euskal mitologia; Folklorea -- Euskal Herria; Monografiak