Izena badu, bada : izaki magikoak bizi diren herria / [testuak, Toti Martínez de Lezea ; ilustrazioak, Juan Luis Landa] - Martínez de Lezea, Toti (:Basquetour, Turismoaren Euskal Agentzia, 2016)
Aurkibidea: - 1. Amari Jainkosa handiaren mendietatik.- 2. Euskal Iratxoen oinatzen atzetik.- 3. Erraldoien bidezidorretatik.- 4. Herensugeen bideetatik.- 5. Sorginen herritik.- 6. Lamien iturburuetatik