Aingurak erreketan - Benito Aranberri, Jon (Zarautz : Iruñea : Susa, 2001)
Hau ez doa errekan behera Hau aingura da Errekara jaurti eta bertan hondoratu da bertan hartuko du lur bertan hartuko du ur Hau ez doa errekan behera Hau ez du errekak eramango Hau aingura da errekak ustelduko du errekak jango du
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak