Bizitzaren orbanak - Urbizu, Enrique; Gaztambide, Michel (Barcelona : Manga Films, 2003)
Fitok urte asko daramatza bere anaia nagusia, Pedro, ikusi gabe. Fito Juanarekin ezkonduta dago eta Jon izeneko semea dute elkarrekin. Kamioi gidaria lanbidez, bankuarekin zor handia du, eta baita bizio handi bat ere: jokoa. Arazo bihurtu zaio gainera, eta ez dio inguruan duenaz gozatzen uzten, den-dena jokoan xahutzen baitu. Egun batean, Pedro Fitorengana joango da, egun batzuk pasatzeko asmoz, eta egonaldi labur eta hutsala izan behar zuenak ez ahazteko moduko oroitzapenak utziko dizkie biei.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarri da
Aktoreak, José Coronado, Zay Nuba, Juan Sanz
13 urtetik gorakoentzat
Gaztelaniatik euskarara bikoiztuta
Keywords: Baliabide digitalak; Familia harremanak; Filmak