Bizitzaren orbanak / Zuzendaritza, Enrique Urbizu ; gidoia, Michel Gaztambide - Urbizu, Enrique; Gaztambide, Michel (: Manga Films, 2003)
Fitok urte asko daramatza bere anaia nagusia, Pedro, ikusi gabe. Fito Juanarekin ezkonduta dago eta Jon izeneko semea dute elkarrekin. Kamioi gidaria lanbidez, bankuarekin zor handia du, eta baita bizio handi bat ere: jokoa. Arazo bihurtu zaio gainera, eta ez dio inguruan duenaz gozatzen uzten, den-dena jokoan xahutzen baitu. Egun batean, Pedro Fitorengana joango da, egun batzuk pasatzeko asmoz, eta egonaldi labur eta hutsala izan behar zuenak ez ahazteko moduko oroitzapenak utziko dizkie biei.