Rimmel / Koldo Izagirre - Izagirre, Koldo (Poesia (Susa), 2006)
Gurasoaren poemak dira Koldo Izagirreren Rimmel liburukoak. Kantu, asmakizun jolasti eta poemen bitartez istorio oso bat kontatzen digu Rimmel bildumak, lau ataletan: alabaren jaiotza, gero lehen eskolatzea, ondoren nerabezaroa eta, azkenik, etxeko babes girotik askatzea bide berri bila. Eta haurrak protagonista dituen literatura on guztietan bezala, irakurketa bat baino gehiago eskaintzen duten piezak dira.