Mugaldekoak - Zelaieta, Edu; Euskalgintza Elkarlanean Fundazioa (Donostia) (Zarautz ; Iruñea ; Larrabetzu : Susa : EEF, Euskalgintza Elkarlanean Fundazioa, 2004)
Edu Zelaietaren bigarren poema liburua da "Mugaldekoak". Lau ataleko liburuak hiru ditu poesiazkoak eta laugarrena narrazio labur bat. Muga kontzeptua da denetan ardatza, lurraldeak eta pertsonak banatzen dituen muga, banatu ez ezik batu ere egin ditzakeenak.
Joseba Jaka IV. Literatur Bekako sariduna
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak