Mugaldekoak / Edu Zelaieta - Zelaieta, Edu (Poesia (Susa), 2004)
Edu Zelaietaren bigarren poema liburua da "Mugaldekoak". Lau ataleko liburuak hiru ditu poesiazkoak eta laugarrena narrazio labur bat. Muga kontzeptua da denetan ardatza, lurraldeak eta pertsonak banatzen dituen muga, banatu ez ezik batu ere egin ditzakeenak.