1212-1512-2012. Nafarroa Abentura bat hiru garaitan - Santos, Mikel; Zarate, Ander ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2011)
Lan didaktiko eta atsegina da. Gure garaiko hiru haur pertsonaiaren inguruko fikzio gozo baten bitartez Nafarroako historiaren bi data gako horiek lotzen ditu gure egunokin, eta helburua du gure eskola-umeei gertaera historiko horien gaineko zenbait nozio oinarrizko eskuraraztea, beren adinarentzat behar bezalako mailan, lana beharrik gabeko datuz kargatu gabe.
Keywords: Komikiak; Nafarroa -- Historia; Helduentzako Literatura