Hamaseigarrenean aidanez - Lertxundi, Anjel; Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Eusko Jaurlaritza. Kultura eta Turismo Saila ([Gasteiz] : Eusko Jaurlaritza, Kultura eta Turismo Saila, 1985)
Domingo, apostuzale amorratua da, eta horixe du lanbide, artekari edo korredorea baita estropada, frontoi, idi-dema eta abarretan. Apostuzaletasun itsu horrek eramaten du Domingo apusturik arriskutsu eta bitxienak jokatzera, beti ere Kornelio erdikordal erdizitala lagun duela. Domingoren emazte Martzelina guztiz bestelakoa da eta noiznahi gerta daitekeen ezbehar larriaren beldurrez egoten da.
Anjel Lertxundiren nobelan oinarriturik
Material hau EITB.eus webgunetik ekarri da.
Felipe BARANDIARAN, Kontxu ODRIOZOLA, Mikel GARMENDIA, Esther REMIRO, Pilar LERMA, Xabier AUZMENDI, Concha CARMONA, José Luis CASTAÑARES
Keywords: Baliabide digitalak; Herri-kirolak -- Euskal Herria; Filmak