Hondoratzea : Naufragio - Aguilera, Pedro; Alokatu (: Alokatu, 2010)
Almeriako kostaldera iritsi berri da Robinson afrikarra, paterak izandako hondoratzearen ostean. Almeriatik penintsula iparraldera egingo du Robinsonek bidaia, ezagutzen ez duen gizonezko bat hil eta, horrela, bere arbasoen espirituak baretzeko
Online materiala EITB.eus webgunetik ekarri da
Aktoreak, Solo Turé, Kándido Uranga, Iñake Irastorza, Alex Merino, Julio Perillán, Ruth Armas, Ramón Barea, Carlos Bravo, Jakob Dembele
Hizkuntzak: euskara
Keywords: Gizakia -- Migrazioak; Baliabide digitalak; Filmak