Arriya : La piedra - Gorritiberea, Alberto J.; Alokatu (: Alokatu, 2011)
Pirinioetatik gertu dagoen herrixka batean, apustu batek bi familia aurrez aurre ipini zituen hiru gazteren arteko amodiozko triangeluari eraginda.
Online materiala EITB.eus webgunetik ekarri da
Aktoreak, Iban Garate, Sara Casasnovas, Begoña Maestre, Ramón Agirre, Iñake Irastorza, Aitor Beltrán, Kándido Uranga
Hizkuntzak: euskara, gaztelera ; azpitituluak: euskaraz
Malagako Zinemaldian, hainbat
Keywords: Landa-bizimodua -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Filmak