Arriya : La piedra / zuzendaritza eta gidoia, Alberto Gorritiberea - Gorritiberea, Alberto J. (: Alokatu, 2011)
Pirinioetatik gertu dagoen herrixka batean, apustu batek bi familia aurrez aurre ipini zituen hiru gazteren arteko amodiozko triangeluari eraginda.