Belagileen trajeria : 2009 Ahoze-Ziboze-Oinazegain / egilea, Ttittika Rekalt - Recalt, Dominika (EITB, 2009)
Belagileak[6] edo Bel(h)agileen trajeria pastorala, 2009an Basabürüako Aloze-Ziboze-Onizegaineko herritarrek emana. Pierre de Lancre inkisidorea eta "sorginen" ehizari buruzkoa da, 1609ko epaiketa soantuaren mendeurrena dela medio. Beraz, Lapurdi protagonista da pastoral honetan. Honetan ere elementu berritzaileak sartu zituen