Jose Mendigue, Ameriketan eüskaldünak pastorala : 2012 Arrokiaga - Bordaxar, Johañe (EITB, 2012)
Hego Ameriketara joandako Jose Mendiague (1845-1937) kantagile eta bertsolariaren bizitzea osatu du Jean Bordaxar kantariak.
Material hau EITB.eus-etik ekarri da.
Keywords: Mendiaga Larregain, Jose -- (1845-1937); Pastoralak (Antzerkia); Baliabide digitalak; Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak; Biografiak