Jose Mendigue, Ameriketan eüskaldünak pastorala : 2012 Arrokiaga / egilea, Johañe Bordaxar - Bordaxar, Johañe (EITB, 2012)
Hego Ameriketara joandako Jose Mendiague (1845-1937) kantagile eta bertsolariaren bizitzea osatu du Jean Bordaxar kantariak.