Monzon pastorala : 2011 Larraine - Bordaxar, Johañe (Larraine : EITB, 2011)
Antzezlana frankismoaren urte latzetan dago girotuta, eta Telesforo Monzon abertzaletasunaren eragile eta buruzagia du protagonista. Monzon antzerkigile eta idazle oparoa izan zen, eta pastoral honek Monzonen beraren hainbat abesti biltzen ditu.
Material hau EITB.eus-etik ekarri da.
Keywords: Baliabide digitalak; Monzon, Telesforo -- (1904-1981); Pastoralak (Antzerkia); Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak