Xahakoa pastorala : 2010 Barkoxe - Keheille, Patrick; Etxahun elkartea (Barkoxe : EITB, 2010)
Alexis Etxekopar 'Attuli' koblakari eta kantoregilearen omenez Barkoxeko herriak antzeztutako pastorala.
Material hau EITB.eus-etik ekarri da.
Adin guztientzat egokia
Hizkuntzak: euskaraz; azpitituluak: frantsesez
Keywords: Etxekopar, Alexis -- (1924-2005); Pastoralak (Antzerkia); Baliabide digitalak; Ikuskizunak; Antzerki-emanaldiak; Biografiak