Schommer - Intxaustegi, Jon; Mellizo, Felipe; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Argazkilari onena itsua zela zioen Borgesek, itsuak dena irudikatu behar baitu. Alberto Schommerrek buruan ditu bere argazkiak. Dalí, Tarancón eta gure historiako izen handi gehienei egindako erretratu psikologikoen bidez
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Schommer Koch, Alberto -- (1928-2015); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak