Schommer / zuzendaritza, Jon Intxaustegi ; gidoia, Felipe Mellizo - Intxaustegi, Jon; Mellizo, Felipe (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
Argazkilari onena itsua zela zioen Borgesek, itsuak dena irudikatu behar baitu. Alberto Schommerrek buruan ditu bere argazkiak. Dalí, Tarancón eta gure historiako izen handi gehienei egindako erretratu psikologikoen bidez