Saenz de Oiza - Intxaustegi, Jon; Ortega, Eterio; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
1918 Kaseda (Nafarroa). Arkitektoa eta irakaslea Madrilen, Espainiako arkitektura modernoko maisu handienetakoa. Santiago bideko kapera, Arantzazu, Dorre Zuriak eta BBVren eraikina Saenz de Oizaren ikutu bereziaren erakusgarriak ditugu
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Saenz de Oiza, Francisco Javier -- (1918-2000); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak