Saenz de Oiza / zuzendaritza, Jon Intxaustegi ; gidoia, Eterio Ortega - Intxaustegi, Jon; Ortega, Eterio (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
1918 Kaseda (Nafarroa). Arkitektoa eta irakaslea Madrilen, Espainiako arkitektura modernoko maisu handienetakoa. Santiago bideko kapera, Arantzazu, Dorre Zuriak eta BBVren eraikina Saenz de Oizaren ikutu bereziaren erakusgarriak ditugu