Balerdi - Intxaustegi, Jon; Viar, Javier; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Ruiz Balerdi hil eta denbora gutxira, haren adiskideek 106 zuhaitz aldatu zituzten Aralarren, Balerdi mendiaren magalean. Gulbekian fundazioak erakusketa bat antolatu zuen Lisboan, eta Ruiz Balerdiren lagunekin izan ginen han: Chillida, Laboa eta Zumeta.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Balerdi, Rafael -- (1934-1992); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak