Basterretxea - Intxaustegi, Jon; Mellizo, Felipe; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
1936tik aurrera erbestean bizi izan zen, Frantzian aurrena eta Argentinan ondoren. 1952an Espainiara itzuli zen, eta urte hartan bertan Arantzazuko basilikako kriptako horma-irudiak egiteko lehiaketa irabazi zuen.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Basterretxea, Nestor -- (1924-2014); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak