Ibarrola - Intxaustegi, Jon; Martínez Gorriarán, Carlos; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Agustín Ibarrolaren izaera funtsezkoa zaigu gerra ondoko garai luze eta izugarria ulertzeko. Bilboko itsasadarreko gertakarien kronista bezala hasi zenetik, labe garaietako langileak edota Ezker Ibarreko manifestazioak irudikatuz.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Baliabide digitalak; Ibarrola, Agustín; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak