Ibarrola / zuzendaritza, Jon Intxaustegi ; gidoia, Carlos Martinez Gorriaran - Intxaustegi, Jon; Martínez Gorriarán, Carlos (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
Agustín Ibarrolaren izaera funtsezkoa zaigu gerra ondoko garai luze eta izugarria ulertzeko. Bilboko itsasadarreko gertakarien kronista bezala hasi zenetik, labe garaietako langileak edota Ezker Ibarreko manifestazioak irudikatuz.