Luis de Pablo - Intxaustegi, Jon; García del Busto, Jose Luis; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Parisen hasiko dugu gure ibilbidea, Pompidou zentroan hain zuzen ere, de Pabloren azken lanetako bat entzungai egongo baita bertan lehenengo aldiz. Bilboko musikari esperimental honek entzute ikaragarria du nazioartean, musika garaikidearen giroetan.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Baliabide digitalak; Pablo de, Luis; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak