Luis de Pablo / zuzendaritza, Jon Intxaustegi ; gidoia, Jose Luis García del Busto - Intxaustegi, Jon; García del Busto, Jose Luis (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
Parisen hasiko dugu gure ibilbidea, Pompidou zentroan hain zuzen ere, de Pabloren azken lanetako bat entzungai egongo baita bertan lehenengo aldiz. Bilboko musikari esperimental honek entzute ikaragarria du nazioartean, musika garaikidearen giroetan.