Querejeta - Intxaustegi, Jon; Ortega, Eterio; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Ekoizle honen ibilbide luze eta berezia dela eta, Europako zinemagintzako autore garrantzitsuenetakoa da Querejeta. Gainera, hamar bat liburu idatzi ditu, espainiar zineman mitikoak direnak dagoeneko. Zentsura gainditzeko izandako abilezia ere bereizgarri du.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Querejeta, Elías -- (1934-2013); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak