Querejeta / zuzendaritza, Jon Intxaustegi ; gidoia, Eterio Ortega - Intxaustegi, Jon; Ortega, Eterio (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
Ekoizle honen ibilbide luze eta berezia dela eta, Europako zinemagintzako autore garrantzitsuenetakoa da Querejeta. Gainera, hamar bat liburu idatzi ditu, espainiar zineman mitikoak direnak dagoeneko. Zentsura gainditzeko izandako abilezia ere bereizgarri du.