Bernaola - Intxaustegi, Jon; Mellizo, Felipe; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Otxandion (Bizkaia) jaio zen 1929an. 1955an Erromako Saria eskuratu eta Italiara joan zen, han Petrassirekin ikasteko. Musika soileko bere lanez gain, partitura ugari idatzi ditu antzerki, zinema eta telebistarako, eta Athleticen ereserkiaren egile ere bada.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Bernaola, Carmelo -- (1929-2002); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak