Mendiburu - Sota, Pedro de la; Intxaustegi, Jon; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Mendiburu oraindik bizirik zela azken elkarrizketa egin zion José Luis Merino arte-kritikariak, eta elkarrizketa horren bidez, Remigioren bizitzako azken egunak ezagutuko ditugu. Ondoren, eskultorearen baitarako bidaia egingo dugu.
Gorriti-ri galdegiten diote.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Mendiburu, Remigio -- (1931-1990); Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Biografiak