Mendiburu / zuzendaritza, Jon Intxaustegi ; gidoia, Pedro de la Sota - Sota, Pedro de la; Intxaustegi, Jon (Euskal sortzaileak (EITB), 1997)
Mendiburu oraindik bizirik zela azken elkarrizketa egin zion José Luis Merino arte-kritikariak, eta elkarrizketa horren bidez, Remigioren bizitzako azken egunak ezagutuko ditugu. Ondoren, eskultorearen baitarako bidaia egingo dugu.