Oteiza - Intxaustegi, Jon; Fullaondo La Cruz, Marije; Amón, Santiago; IGN produkzioak ([S.l.] : EITB, 1997)
Eskultore, pintore eta idazlea. 1928an, Medikuntza ikasten hasi zen Madrilen, baina 1931n bertan behera utzi zituen ikasketak eskulturan aritzeko. Hainbat lanbidetan jardun behar izan zuen bizitza ateratzeko, eta aldi berean, herri mailako sariketak jaso zituen.
Material hau EITB.eus webgunetik ekarria da.
1994an grabatutako dela dio EITB.eus orriak. 2005 eta 2007 artean berriz ere ikusgarri jarri zituen, alabaina, dokumentalean bertan 1997 urtea ageri da.
Hizkuntza: Off-ahotsa euskaraz. Gaztelania euskaraz bikoiztua.
Keywords: Baliabide digitalak; Oteiza, Jorge -- (1908-2003); Dokumentalak; Erreferentzia-materialak