Xanti eta Anerekin jolasean : etxean eta eskolan egiteko ariketak - Elena, Horacio; Martí, Isabel; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Bartzelona : Timun Mas ; Donostia : Elkar, 1989)
Ariketa-bilduma da. Ariketa bakoitzak bere helburu zahatzak ditu: eskolaurrean eta hasera zikloan haurrak eskolako ikaskuntzak bereganatzeko behar duen trebetasuna estimulatu eta garatzea jokoaren bidez.
4-7 urte (urdina)
Keywords: Heziketarako jolasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Oporretako koadernoak; Curriculumeko baliabideak