Xanti eta Anerekin jolasean : etxean eta eskolan egiteko ariketak / [marrazkiak, Horacio Elena ; egilea, Isabel Martí ; itzulpena, J. Ormazabal] - Elena, Horacio (Xanti eta Anerekin jolasean (Timun Mas - Elkar), 1989)
Ariketa-bilduma da. Ariketa bakoitzak bere helburu zahatzak ditu: eskolaurrean eta hasera zikloan haurrak eskolako ikaskuntzak bereganatzeko behar duen trebetasuna estimulatu eta garatzea jokoaren bidez.